Over ons

Gepubliceerd op 15 april 2024 om 09:00

In deze blog nemen je mee om ons beter te leren kennen. We hebben op Instagram gevraagd wat onze volgens over ons zouden willen weten. Op basis van deze reacties plaatsen wij meer informatie over ons zelf. We zullen de blog daarom ook hier bijhouden. 

 

Met welk spel is deze hobby begonnen?

Voor Sander is dat Rolit van @goliathgamesnl en voor Lisa is dat 'Reis om de wereld in 80 dagen' van @ravensburgernl. Zoals je kunt zien is vooral dit laatste spel zo vaak gespeeld, dat de doos zo beschadigd is. Het herinnert ons aan een heleboel familietijd toen we kinderen waren! We zijn echt opgegroeid met het spelen van bordspellen. Goede herinneringen! 🤗

Met welk spel is jouw hobby begonnen?

 

 

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?" vroegen sommigen van jullie. Nou... we hebben elkaar ontmoet in Oostenrijk in 2009, op een camping, tijdens onze zomervakantie. Daarom heeft Oostenrijk een speciaal plekje in ons hart en zijn we er vorig jaar getrouwd. We speelden onlangs het nieuwe tegelplaatsingsspel Alpino van @piatnik_spiele en het deed ons sterk denken aan de prachtige Alpen van Oostenrijk. ⛰️

Welk bordspel doet je denken aan je liefdesverhaal?

Wat is het gemakkelijkste spel in jullie verzameling?

Sommigen van jullie vroegen ons: "Wat is het gemakkelijkste spel in jullie verzameling? We denken dat we het antwoord hebben gevonden. Kluster van @borderlineeditions @geronimogames is het! Het is super eenvoudig, met bijna geen regels. We zijn er allebei fan van omdat je het overal kunt spelen (tenzij je op het strand bent en het in het zand wilt spelen haha 🙃). Iedereen met wie we het gespeeld hebben vindt het leuk!

Wat is het makkelijkste spel in je collectie?

Lisa

Lisa houdt erg van bordspellen met een natuur- of dierenthema, omdat ze een echte natuur- en dierenliefhebster is. 🌳🦊 Kijk eens hoe schattig deze kaarten zijn? Vooral die van Forever Home, want dat is een schattige Toller op de kaart, waar we er zelf 2 van hebben. Mijn favoriet op dit moment is Forest Shuffle van @lookout_games, omdat de gameplay zo soepel is en het artwork op de kaarten zo prachtig. Deze dieren zijn veel te schattig!

💭 Wat is jouw favoriete bordspel met een natuur- of dierenthema en waarom?

Sander

Misschien wisten jullie dit al, maar Sander is fotograaf voor zijn hobby en heeft ook zijn eigen fotografiebedrijf genaamd @fotografiesandervlug. Hij is dol op het maken van foto's, dus het zal jullie niet verbazen dat hij degene is die onze reviewfoto's maakt. Lisa's vader is ook fotograaf, dus zij is ook met deze hobby opgegroeid. Lisa's vader heeft Sander lang geleden alle kneepjes van het vak geleerd. Dus toen we van @sitdowngames hoorden over Redwood waren we meteen enthousiast! Niet alleen het thema van dit spel is een schot in de roos, ook het uiterlijk is geweldig. En je weet dat we dol zijn op goed artwork en geweldige esthetiek in een game! 

 

Wat zou jij graag willen weten? Laat het weten in de comments onder deze blog. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.