Nintendo Switch: Pac-Man Mega Tunnel Battle 🎮

Gepubliceerd op 26 mei 2024 om 10:00
Pac-Man Mega Tunnel Battle is een nieuwe digital game van Bandai Namco, in deze blog geven we je een korte speluitleg.
 

PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs is een online cross-platform PAC-MAN eetwedstrijd! Eet je een weg door meerdere aaneengesloten doolhoven met behulp van Power Pellets en verschillende Power Items om de GHOSTS en andere PAC-MAN-spelers te verslinden!

 

Bewijs je kwaliteiten in de grootste multiplayer PAC-MAN-ervaring ter wereld! Speel in wedstrijden voor 64 spelers en laat iedereen zien wie de leider van PAC is!


Val de doolhoven van andere spelers binnen en eet hun stippen en power-ups op. Maar pas op: kijkers kunnen stemmen op power-ups die ervoor kunnen zorgen dat jij en je tegenstanders worden uitgesloten! Eet zoveel mogelijk stippen en zorg dat je als laatste overblijft, alleen zo kun je de beste Pac-Man worden. 

 

Val binnen, verdedig en haal hoge scores in een veld van 64 onderling verbonden doolhoven en bewijs dat jij de beste PAC-MAN van allemaal bent. Het spel bevat diverse moves en spelmechanismen. Zelfs als je zelf niet speelt, kun je deel uitmaken van het spel door mee te kijken bij andere spelers. 

Pas op voor de knipperende doolhoven, want ze vallen er tijdens elke wedstrijd een voor een uit! Ontsnap voordat ze uitgeschakeld zijn! Wees de laatste PAC die overeind blijft tegen 63 andere PAC-MAN tegenstanders om de Chomp Champ te worden!

 


In het speltype Eliminatie kun je het in arcadestijl opnemen tegen spelers van elke rang en Tokens verdienen om te ruilen voor cosmetica.

In het speltype Ranked kun je het opnemen tegen spelers met een vergelijkbare rang en verdien je Rank XP voor een plaats op de ranglijsten!

 

Je kunt je Pac-Man en je eigen doolhof met leuke skins upgraden en hiermee unieke looks ontwerpen.

Wees de laatste PAC die overeind blijft aan het einde van elke wedstrijd in deze 64-speler Battle Royale om de Chomp Champ te worden!

Een internetverbinding is noodzakelijk om online te kunnen spelen.

 

Voeg spelers toe aan je vriendenlijst, volg de voortgang van je vrienden, bekijk het spel van je vrienden en nodig ze zelfs uit om in dezelfde wedstrijd als jij te spelen! Maak een aangepaste privélobby met een unieke code en word kampioen in je eigen privéwedstrijd! Bekijk lopende wedstrijden van de algemene spelersgroep of observeer de vaardigheden van je vrienden...

 

Onze review:

Pac-Man is voor iedereen wel bekend, nu kun je zelfs tegen elkaar spelen. Gekkenhuis! Erg leuk dat er een nieuwe variant op Pac-Man is en dat je het met zo veel spelers tegelijk kunt spelen. Erg leuk spelletje! Wij hebben hem op de Nintendo Switch gespeeld.

 

Pac-Man Mega Tunnel Battle is nu te koop op Playstation 4/5, Xbox one/series, Nintendo Switch en PC.


Dit spel is voor review ter beschikking gesteld door @dayonempm_ & @bandainamco

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.