Puzzels

Gepubliceerd op 2 maart 2024 om 16:00

In deze blog nemen we jullie mee in de verschillende soorten puzzels die wij hebben gereviewd .

 

We hebben inmiddels diverse soorten puzzels mogen reviewen, de meeste hiervan zijn houten puzzels. In deze blog komen de verschillende bedrijven van houten puzzels aan bod, maar ook puzzels van ander materiaal zullen we hier bespreken. 

 

Houten puzzels

Artfull Puzzle

Artfull Puzzle is Zweedse uitgever van puzzels. Naast de houten puzzels hebben we ook diverse andere puzzels. Wij hebben van Artfull Puzzle de Dragonfly Mandala mogen proberen. Het is een ronde puzzel met spirituele elementen en mooie unieke stukjes. De puzzel wordt geleverd in een mooi en handig stoffen zakje met rits. De stukjes van de puzzels zijn altijd in het thema van de puzzel. Al hun materialen zijn recyclebaar, dus ook beter voor het milieu. 

https://artfulpuzzle.com/

 

EscapeWelt

EscapeWelt staat bekend om de handgemaakte toffe houten escape spellen. Maar naast deze spellen hebben ze ook leuke puzzels en sinds kort ook houten puzzels. De houten puzzel die wij hebben mogen proberen is de Peacock. De puzzel wordt geleverd in een mooie magnetische box met handvat, een kartonnen sleeve eromheen en een stoffen zak om de puzzelstukjes in te bewaren. De kwaliteit van deze puzzel is erg goed. 

https://escapewelt.com/

 

Goldbird Creations

Goldbird Creations heeft een uniek concept. Namelijk een puzzel in een magnetische lijst. Wij hebben 2 puzzels van Goldbird mogen testen, namelijk de Tiger en de Imperial Owl. Beide projecten zijn erg tof, ze zijn erg kleurrijk. Het idee dat je de puzzel maakt in een magnetische lijst is natuurlijk super tof!

https://goldbird-creations.com/

 

KaboomLaser

Kaboomlaser is een Nederlands bedrijf, maar heeft de productie helaas stopgezet.

Ze hadden hele bijzondere puzzels en wij hebben de Poes geprobeerd. 

 

PuzzleUp

Van PuzzleUp hebben we 2 mooie ronde puzzels mogen reviewen, namelijk Earth en Provance. Beide puzzels zijn van goede kwaliteit en worden geleverd in een mooie houten doos en een tasje. 

https://puzzleup.org/

 

Quordle Puzzles

Quordle heeft mooie vrolijke puzzels, we vinden de kwaliteit van de foto's (qua pixels) wel wat minder dan de andere bedrijven. De Enchanting Peacock is een mooie puzzel om te maken. 

https://www.quordlepuzzles.com/

 

Ravensburger

Ravensburger maakt al jaren puzzels, maar ze hebben nu een nieuwe collectie toegevoegd. Namelijk houten puzzels. De kwaliteit is erg goed en ze worden geleverd in een kartonnen doos. Wij hebben tot nu toe 1 product mogen testen, namelijk de Vos.

https://www.ravensburger.org

 

Unidragon

Vanuit Unidragon hebben we de meeste puzzels mogen reviewen. De puzzels zijn echt van hele goede kwaliteit. Dit is toch wel onze favoriet. We hebben de volgende puzzels mogen proberen: Elusive Colibri, Eternal Elephant, Iridescent Chameleon, Magnetic Octopus, Mandala Inexhaustible Abundance, Mandala Tree of Life, Quezzle: Amazing Capadoccia, Quezzle: Space Adventures, Wandering JellyFish, Shining Fish en de Tiger

https://unidragon.eu

 

WentWorth

WentWorth is een bedrijf met een enorme keuze aan puzzels. Ze hebben bieden ontzettend veel soorten en maten aan. Ze hebben zelfs een puzzel met hierop staande figuurtjes, dit is de Wonderfull World Map. Ook hebben we de Greatest Bookshop in elkaar gezet. Deze was aardig pittig. 

https://www.wentworthpuzzles.com/eu/

 

Woodbest

Woodbests puzzels zijn houten kleurrijke puzzels van hoge kwaliteit. De puzzel is gemaakt van 3mm dik lindehout en daarom licht qua gewicht maar toch van goede kwaliteit.  Tot nu toe staat de review van de Turtle online. 

https://woodbests.com/

 

Wooden.City

Wooden.City biedt naast toffe producten ook mooie houten puzzels ook. De puzzels variëren van makkelijk naar echt pittig. De Once Upon A Fairytale XXL vonden we erg pitten. De Mytic Lion was een stukje makkelijker. Ook deze kwaliteit is weer erg goed. 

https://wooden.city/

 

 

Overige puzzels

Got Genius Games

Genius Games heeft hele leuke spellen, die vooral erg leerzaam zijn. Maar ze hebben ook puzzels waar je een hoop van kan leren. Neem nou bijvoorbeeld de Dinousaurus Vloerpuzzels. Deze puzzels zijn van goede kwaliteit en kun je maken op de grond. Er is altijd een boekje ingesloten waar meer informatie over staat.

https://sciencepuzzles.com/

 

Ravensburger

De Lamborghini 3D  is niet zomaar een puzzel, het is een 3D puzzel met kunststof stukjes. Je volgt de nummers en uiteindelijk maak je beetje bij beetje de puzzel verder af. 

https://www.ravensburger.org

 

EscapeWelt

Al eerder in de blog hebben we EscapeWelt genoemd, naast de nieuwe houten puzzels hebben ze ook puzzels van acryl. De Puzzle colors trio is een pack van 3 puzzels en zijn opgedeeld in 3 niveaus. Een erg leuke uitdaging. 

https://escapewelt.com/

 

    We hopen nog meer puzzels toe te voegen aan onze lijst. We zullen daarom proberen deze blog up to date te houden. 

    Reactie plaatsen

    Reacties

    Er zijn geen reacties geplaatst.