Nintendo Switch: Paw Patrol: Grand Prix 🎮

Gepubliceerd op 15 april 2023 om 08:00
PAW Patrol: Grand Prix is een nieuw spel van Outright Games. In deze blog geven we je een korte speluitleg en onze review.
 
In PAW Patrol: Grand Prix race je over verschillende parcours om zo de Pup Cup te winnen. Je kunt het spel met 4 spelers tegelijk spelen. Maak het andere spelers lastig door obstakels op de weg te plaatsen en zorg er zo voor dat jij eerste wordt. Je kunt kiezen uit 11 verschillende circuits die je los kunt racen of in een toernooi modus. Pas op, want ook burgemeester Allesweter ligt op de loer om het jullie moeilijk te maken. 
Ook kun je verschillende pups kiezen, zoals Chase, Skye of Marshall, allemaal bekend van de serie. 
 
Op het parcours kun je puppy snoepjes verzamelen, heb je er genoeg verzameld dan kun je deze inzetten als power-ups. Met de power-ups (waterbommen, sneeuwballen of confetti-explosies) kun je het andere spelers weer moeilijk maken. De vaardigheden van elk personage kunnen worden ontgrendeld en ook deze maken het andere spelers lastiger. 
 
 
Het spel is zeer geschikt voor alle leeftijden, dus ook voor kinderen. Vinden de kinderen de besturing te moeilijk, zet dan de stuurhulp aan, zo zorgt het spel ervoor dat je personage binnen het parcours blijft. De graphics zijn mooi gemaakt en je kunt zo iedereen herkennen uit de serie waardoor het voor kinderen nog leuker is om dit spel te spelen. 
Kortom, willen je kinderen een leuk race spelletje? Dan is dit zeker een aanrader.

 

PAW Patrol: Grand Prix is nu te koop op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.


Dit spel is voor review ter beschikking gesteld door @Outright Games 


#AnOGEaster

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.