Playstation 5: Jumanji: The Video Game 🎮

Gepubliceerd op 6 april 2023 om 18:00

Jumanji: The Video Game is een spel van Outright Games, in deze blog geven we je een korte speluitleg en onze review.

 

In Jumanji The Video Game ga je op avontuur met de filmhelden Dr. Bravestone, Ruby, Mouse en Prof. Shelley. Alleen jij en drie teamgenoten kunnen de juwelen heroveren en Jumanji redden. Je zult in het avontuur een heel leger aan kwaadaardige indringers moeten verslaan, dodelijke beesten en vallen ontwijken. Je kunt tijdens het spel veel coole upgrades vrij spelen. En met helden als Dr. Bravestone, Ruby, Mouse en Prof. Oberon als avatars, weet je dat er genoeg unieke eigenschappen zijn om de dag te redden!

 

Het doel is om de vier Jumanji-stenen zien te vinden om daarmee de poort te openen naar het volgende veld. Dit is eigenlijk in elke wereld zo behalve het veld met de obelisk, deze moet je dan opladen om de deur te openen.

Je kunt kiezen uit vier mappen die bestaan uit vijf levels: Bizarre Bazaar, Jungle Hideout, Mountain Fortress en Night Pursuit.

 
Je kunt het spel online of split-screen modi samen met maximaal drie vrienden of AI-teamgenoten spelen om vijanden te verslaan, dodelijke vallen te overleven en de wereld te redden.

 

PlayStation 5 versie

Ervaar de mooie en gevaarlijke wereld van Jumanji: The Video Game dankzij exclusieve eigenschappen die nieuw zijn voor PlayStation 5:

  • Tot 120 FPS
  • 4K Dynamische Resolutie
  • HDR
  • Snellere laadtijden

 

Review

De film vertelt het verhaal van vier personen die per ongeluk in het videospel Jumanji terechtkomen. In de game kun je dus kiezen uit deze personages, dat is natuurlijk erg leuk. Wat wel jammer is, dat de stemmen van de personages niet overeenkomen met de personages uit de film. Ook wordt er niet echt een intro over het verhaal in de film en missen we de interactie tussen de personages. Als je een level uitspeelt krijg je niet echt een einde te zien, maar ga je terug naar het menu waarbij je het volgende avontuur kunt beleven. 

 

Verder is de gameplay best prima, lijken de personages goed en is het spel makkelijk te leren. Al met al een best prima spel voor een leuke prijs.

 

Jumani: The video Game is te koop op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.


Dit spel is voor review ter beschikking gesteld door @Outright Games 

#AnOGEaster

 

*screenshots gemaakt tijdens gameplay

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.