Nintendo Switch: Dragons Legends of The Nine Realms 🎮

Gepubliceerd op 19 januari 2023 om 13:00
Dragons: Legends of the nine realms is het nieuwe spel van Dreamworks, in deze blog geven we je een korte speluitleg en onze review.
 

Donder de draak, zul je kennen van de films 'How to train your dragon'/'Hoe tem je een draak' van Dreamworks. In dit spel voor de Nintendo Switch 'Dragons Legends of the Nine Realms' komt Donder tot leven en help jij hem in de zoektocht naar zijn familie in de Nine Realms. Vlieg voorbij de Verborgen Wereld, vecht tegen andere draken en monsters ene redt de toekomst van de draken! In de verschillende levels vlieg je met Donder door de magische Verborgen Wereld in de 9 Realms. Onderweg kom je obstakels tegen die je zult moeten zien verwoesten om verder te kunnen. Ook zul je monsters en draken tegenkomen die jou niet met rust laten. Aan het eind van elk level vecht je tegen een of meerdere eindbazen. Zodra je deze verslaat, kun je verder naar het volgende level.

 

Je zult merken dat Donder tegen steeds sterkere monsters en draken moet vechten. Hierdoor raakt hij sneller verzwakt. Je kunt Donder upgrades geven waardoor hij nog sterker wordt. Laat hem sneller vliegen, vlugger ontwijken of hardere klappen uitdelen. 

 

Later in het spel kun je draken vrienden van Donder vrijspelen en kun je spelen als Ploeghoorn, Wu en Wei en Veren. Je kunt dan telkens wisselen tussen deze verschillende draken.

 

Wij vinden dit een erg leuk spel voor op de Nintendo Switch. Wij raden aan om de Switch te koppelen aan de tv. De graphics van het spel verslechteren dan uiteraard wel. Het is soms nog best pittig om eindbazen te verslaan. Je zult veel moeten oefenen, voordat je een echte draak zult worden en zijn vaardigheden volledig bezit. Lukt het jou om de familie van Donder te vinden voor het te laat is?


Dit spel is voor review ter beschikking gesteld door @dayonempm_ & @dreamworks 


#dayonempm #dragonslegendsoftheninerealms #howtotrainyourdragon #thunderthedragon #nintendoswitch #boardgamesofinstagram #boardgames #tabletopgames #tabletop #boardgamecommunity #boamephotography #boardgamer #boardgame #jogosdetabuleiro #juegosdemesa #jocsdetaula #giochidatavolo #jeudeplateau #jeudesociete #brettspiel #boardgamenight #gaming #boardgameaddict

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.