Nintendo Switch: NBA 2K23šŸŽ®

Gepubliceerd op 7 december 2022 om 18:00
NBA is terug met NBA 2K23. Wij hebben NBA 2K23 mogen testen op onze Nintendo Switch en wat is hij gaaf zeg. In deze blog vertellen we je in het kort wat je kunt verwachten van deze game. 
NBA 2K23 biedt een authentieke en hyperrealistische basketbalervaring met gloednieuwe spelinnovaties en animaties, de felbegeerde terugkeer van het speltype Jordan Challenge, een online community-ervaring en nog veel meer. Deze nieuwe versie is de meest realistische game die ze ooit hebben uitgebracht. Het spel is geschikt voor basketbalfans die al meerdere jaren de game spelen en voor spelers die het spel voor het eerst zullen spelen. 
In de nieuwe versie komen ook weer seizoenen terug met nieuwe beloningen, muziek en uitdagingen voor spelers om te strijden en te winnen.
Er zijn verschillende gamemodes te selecteren:
 
  • Dit is Game - Spelers kunnen het opnemen tegen hun favoriete NBA- en WNBA-teams en -sterren, en ervaren het toppunt van levensechte gameplay. 
  • Michael Jordan Keert Terug - Stap het veld op in de meest definitieve Michael Jordan-ervaring tot nu toe met de vernieuwde Jordan Challenge. Beleef 15 iconische optredens uit Jordan's roemruchte carrière opnieuw, waarbij 10 van de originele uitdagingen uit NBA 2K11 volledig opnieuw zijn opgebouwd, naast vijf compleet nieuwe momenten. 
  • Maak het in de League - Spelers kunnen hun NBA-dromen waarmaken tijdens een dramatische reis in MyCAREER. Vorm relaties, bouw een reputatie op en overwin de lastige obstakels die zelfs de meest veelbelovende spelers op de proef stellen. 
  • Join de Hoops Community - Spelers kunnen de meest meeslepende City tot nu toe ervaren op PS5 en Xbox Series X|S, of beginnen aan een epische reis aan boord van de G.O.A.T. Boat op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. 
  • Bouw je Dream Squad - MyTEAM maakt van fantasie een realiteit terwijl spelers kaarten verzamelen en verdienen om startende teams van wereldklasse samen te stellen met legendes en All-Stars uit elk tijdperk. 

 

De Standard Editie is verkrijgbaar op PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, PS5 en Xbox Series X|S. 


Volg NBA 2K op TikTok, Instagram, Twitter, YouTube en Facebook voor al het laatste NBA 2K23-nieuws.

 

De nieuwste versie van NBA heeft fantastische graphics en biedt een complete spelervaring. Het spel is enorm uitgebreid door de verschillende opties die je kunt selecteren. Wij hadden nog nooit NBA gespeeld, ook voor ons als nieuwe spelers is het een erg leuk spel. Gaaf hoe realistisch de spelers zijn, ze spatten van je scherm af! 


Dit spel is voor review ter beschikking gesteld door @dayonempm_ & @2k! 


#dayonempm #nba2k23 #2K #lego #nintendoswitch #holiday #boardgamesofinstagram #boardgames #tabletopgames #tabletop #boardgamecommunity #boamephotography #boardgamer #boardgame #jogosdetabuleiro #juegosdemesa #jocsdetaula #giochidatavolo #jeudeplateau #jeudesociete #brettspiel #boardgamenight #gaming #boardgameaddict

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.