Nintendo Switch: Jumanji Wild Adventures 🎮

Gepubliceerd op 5 april 2024 om 19:21
Jumanji Wild Adventures is een nieuw spel van Outright Games, in deze blog geven we je een korte speluitleg.
 

Hoe wordt het spel gespeeld?

Betreed de gevaarlijke spelwereld van Jumanji en stort je in een spannend avontuur. Ga op zoek naar het gestolen juweel, de Jaguar's Eye, en vind de weg terug naar huis!

Smolder, Ruby, Mouse en Shelly zijn klaar om op ontdekkingstocht te gaan in onbekende gebieden boordevol woeste roofdieren, vijandelijke groeperingen en slinkse valstrikken. Overleef de jungle om nieuwe gebieden te bereiken, waaronder vergeten dorpjes, ijzige bergen en smerige moerassen. Upgrade je helden met de buit en geheime schatten die je ontdekt. En wees altijd op je hoede, want de Jumanji-trommels kunnen elk moment klinken! 

Betreed Jumanji, een wereld vol gevaarlijke beesten en geheime schatten, zoek het gestolen juweel en vind de weg naar huis. Los puzzels op, verken verloren gebieden en neem het op tegen woeste eindbazen om de vaardigheden van je helden te verbeteren. Maar wees voorzichtig: de Jumanji-trommels kunnen elk moment klinken!

  • AVONTUUR IN OVERVLOED: los duivelse puzzels op en neem het op tegen dodelijke vijanden in een vijandige, niet in kaart gebrachte wereld.
  • ONTDEK GEHEIMEN: vind verborgen kamers, verloren schatten en Jumanji-verzamelvoorwerpen.
  • VERBETER JE VAARDIGHEDEN: ontgrendel ongelooflijke nieuwe vaardigheden en wissel je buit in voor power-ups en speciale voorwerpen.
  • WERK SAMEN: ga in je eentje op avontuur of met maximaal drie andere ontdekkingsreizigers.

 

Onze review:

Jumanji: Wild Adventures is zeker beter dan we hadden verwacht. Het spel is leuk om te spelen. Vooral de coop is erg leuk. De besturing is gemakkelijk waardoor je het makkelijk en snel onder de knie hebt. 

 

Jumanji Wild Adventures is nu te koop op Playstation 4/5, Xbox one/series, Nintendo Switch en Windows.


Dit spel is voor review ter beschikking gesteld door @dayonempm_ & @Outright Games 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.