Nintendo Switch: The Grinch Christmas Adventures 🎮

Gepubliceerd op 23 december 2023 om 14:51
The Grinch: Christmas Adventures is een nieuw spel van Outright Games, in deze blog geven we je een korte speluitleg.
 
In The Grinch: Christmas Adventures speel je als de Grinch (of met 2 spelers, samen met hond Max) om kerstmis te stelen. Ondertussen help je om het kleine hartje van de Grinch steeds wat verder te laten groeien. 
 

Iedere 'Wie in Whoville' houdt ervan om te zingen, cadeaus te geven en feest te vieren... allemaal dingen waar de Grinch een gruwelijke hekel aan heeft. Dus help de Grinch en zijn hond Max om alle cadeaus in Whoville te stelen. Je moet heel stilletjes te werk gaan om dat irritante kerstkoor te ontlopen, de altijd enthousiaste Wie's te ontwijken en alle andere dingen die bij kerst komen kijken te omzeilen. Gelukkig heeft de Grinch een paar geweldige, vreselijke ideeën (hij sluipt in een kerstmankostuum rond, zwaait met een zuurstoklasso en snowboard op een supersnel bord om racegebieden te bereiken en nog veel meer). De Grinch kan sneeuwballen gooien om alle vervelende beestjes die in de weg lopen te bevriezen.

 

De game bevat kleurrijke beelden die zijn geïnspireerd op de originele tekeningen van Dr. Seuss. Je kunt het spel met 2 spelers lokaal spelen. 1 speler speelt dan Grinch en de andere speler speelt zijn hond Max. Het spel is speciaal ontworpen voor jongere spelers, hierdoor is de besturing ook gemakkelijk. 

 

Een paar highlights:

- Veel plezier: Sluip en steel cadeaus als de Grinch en zijn hond Max.

- Speel gadgets vrij: Los puzzels op om vaardigheden te krijgen! Gooi sneeuwballen, vermom je als de kerstman, gebruik een zuurstoklasso of jetpack en meer!

- Kerstverhaal: Door deze game krijg je het kerstverhaal van Grinch mee en probeer je hem toch fan te maken van kerst. 

 

The Grinch: Christmas Adventures is nu te koop op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc (via Steam).


Dit spel is voor review ter beschikking gesteld door @dayonempm_ & @Outright Games 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.