PS5: Park Beyond 🎮

Gepubliceerd op 11 september 2023 om 18:00
Park Beyond is een nieuw spel van Bandai Namco voor de PlayStation 5, Xbox Series X en pc, in deze blog geven we je een korte speluitleg.
 

In Park Beyond ga je aan de slag om je eigen creatieve pretpark te bouwen. Je bent in dit spel verantwoordelijk voor elk aspect van het ontwerpen en beheren van succesvolle pretparken.

 

Als je geen ervaring hebt met het maken van pretparken dan kun je het spel ontdekken door de campagne-modus te spelen. Al spelend leer je alle facetten van het spel. Voel jij je meer een maker of een manager, dan kunnen de Cloudstormer-collega's je precies uitleggen hoe je het park perfect laat draaien. Werk met ze samen om parken aan te pakken die gerenoveerd moeten worden en wees de plannen van Cloudstormers grootste rivaal, Hemlock, te slim af. In de speltype Sandbox kun je alle beperkingen opheffen door jezelf oneindig veel geld te geven of de noodzaak om nieuwe attracties te onderzoeken uit te schakelen. Maar je kunt je uitdagingen ook moeilijker maken door je startbudget te verlagen of door te eisen dat je elk nieuw stuk grond koopt dat je wilt gebruiken.

 

Als parkmanager zorg je ervoor dat je de bezoekers tevreden houdt en de plaatsing van je attracties, prijzen en winkels perfect afstemt op elk soort publiek. Gasten moeten ondersteund worden door gespecialiseerd personeel dat jij aanneemt, aanstuurt en upgrade. Je mag ook beslissen of je met je park binnen de meer aardse en realistische kant van de pretparkwereld wilt blijven of dat je die grenzen achter je laat op zoek naar winst!

 

Versier je park, maak themagebieden en gebruik de bijna eindeloze mogelijkheden om alles aan te passen. Creëer een aangename, gezellige ervaring voor bezoekers met sierlijke paden door leuke, speelse omgevingen die je kunt samenstellen met de duizenden thematische rekwisieten in de basisgame.

Dus kom vandaag nog naar Park Beyond! Wat voor Visioneer je ook bent, dit wordt een pretparkervaring om nooit te vergeten!

 

Park Beyond is nu te koop op PlayStation 5, Xbox Series X en pc.


Dit spel is voor review ter beschikking gesteld door @dayonempm_ & @Bandai Namco

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.