Nintendo Switch: Gigantosaurus Dino Kart 🎮

Gepubliceerd op 23 maart 2023 om 14:00
Gigantosaurus dino kart is een nieuw spel van Outright Games, in deze blog geven we je een korte speluitleg en onze review.
 

Race door Cretacia in een prehistorisch kartkampioenschap voor maximaal 4 spelers, waarin je kunt spelen als je favoriete dinovriend en zelfs de mysterieuze Gigantosaurus tegen kunt komen!
Dit raceavontuur zit boordevol fantastische obstakels en power-ups die je alleen in de dinowereld kunt vinden. Ontsnap aan gevaren, zoals de hete lavauitbarstingen van Mount Oblivion, of voel de kracht van de beroemde brul van de Gigantosaurus. Race je tegenstanders voorbij door speciale vaardigheden op te rapen die je een kortere weg of een jetpack-boost opleveren. Sommige vaardigheden zullen je beschermen tegen die van de tegenstanders.

Er is een speelstijl voor elk vaardigheidsniveau, waaronder karts die automatisch sturen en schermteksten die hardop worden voorgelezen. Het spel heeft 15 verschillende circuits en 8 personages om uit te kiezen, is er een hele wereld aan raceplezier met dino's te ontdekken. Door steeds beter te presteren, kun je voertuigen upgraden.

 

Probeer als eerste over de finish te komen om de verschillende circuits te winnen. Je kunt het spel in verschillende modes spelen, zo kun je losse races spelen, of een toernooi waarbij je zelf instelt hoeveel circuit je wilt racen. Je kunt uiteraard de moeilijkheid aanpassen van de computertegenstanders.

 

Wij vinden dit een leuk spel voor op de Nintendo Switch. Het zal je veel laten denken aan een andere bekend race spelletje, maar we vinden deze versie beter geschikt voor kinderen. De wagentjes rijden langzamer dan bij Mario Kart namelijk. Daarom is dit spel erg geschikt voor het hele gezin. De graphics zijn goed en de besturing simpel. Gedurende het spel, speel je meer levels en wagentjes vrij. Outright Games, is een uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment en ook deze past er weer goed bij.

 

Gigantosaurus: Dino Kart is nu te koop op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.


Dit spel is voor review ter beschikking gesteld door @dayonempm_ & @Outright Games 


#dayonempm #gigantosaurusdinokart #dinokart #outrightgames #nintendoswitch #boardgamesofinstagram #boardgames #tabletopgames #tabletop #boardgamecommunity #boamephotography #boardgamer #boardgame #jogosdetabuleiro #juegosdemesa #jocsdetaula #giochidatavolo #jeudeplateau #jeudesociete #brettspiel #boardgamenight #gaming #boardgameaddict

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.