Nintendo Switch: WINGSPAN 🎮

Gepubliceerd op 1 oktober 2022 om 18:00

Je zult het populaire competitieve bordspel met vogel thema vast wel kennen: Wingspan van @jameystegmaier! Goed nieuws voor de fans: @monstercouchgames heeft een digitale variant van dit prachtige spel uitgebracht, beschikbaar op pc, @nintendoswitchnl@xbox en in de App store en Google Play store.

 

In deze interactieve versie kun je kiezen of je alleen het basisspel of met de uitbreiding Europa wil spelen. In de game zitten veel mooie graphics. Telkens als er een vogel wordt gespeeld, wordt er iets over deze vogel verteld. Als je een vogel selecteert, wordt de vogelzang van die vogel afgespeeld. Ook zit er een rustgevend muziekje in en achtergrondgeluiden bij die passen in het thema. Je kunt zelf ook het gebied kiezen waar in gespeeld wordt. Dit is allemaal naar wens in te stellen. In het begin moet je even aan de knoppen wennen en je weg vinden in deze digitale variant, ook als je het klassieke bordspel al kent. Als je het eenmaal door hebt, speelt het vloeiend. Je kunt ook de automa gebruiken om solo te spelen. Je kunt, tegen wat extra kosten, online met andere spelers spelen. Er zit voor beginnende spelers ook een tutorial bij.

Wij waren ontzettend blij verrast door deze online Wingspan! Wij vonden het ook erg tof dat er bewegende beelden in zitten. Zo bewegen de vogeltjes op de kaarten en komen er soms wat insecten voorbij vliegen. Omdat wij het op de Nintendo Switch spelen, is het ook ideaal om mee te nemen op vakantie!

Dit spel is voor review ter beschikking gesteld door @monstercouchgames.

#monstercouchgames #wingspan #jameystegmaier #stonemaiergames #nintendoswitch #holiday #boardgamesofinstagram #boardgames #tabletopgames #tabletop #boardgamecommunity #boardgamegeek #bggcommunity #spelletjes #bordspellen #spellen #boardgaming #boardgamephotography #boardgamer #boardgame #jogosdetabuleiro #juegosdemesa #jocsdetaula #giochidatavolo #jeudeplateau #jeudesociete #brettspiel #boardgamenight #gaming #boardgameaddict

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.