Nintendo Switch: GeekShare

Gepubliceerd op 28 september 2022 om 09:41

Nintendo Switch upgrades van GeekShare 😻🎮

 

Naast het spelen van bordspellen, spelen we tegenwoordig ook wat vaker spelletjes op onze Nintendo Switch. Om je Switch te beschermen en te upgraden, zijn er ontzettend veel toffe artikelen te koop bij GeekShare! De items die wij hebben, zijn de Calico Cat Carrying Case, de Cat Paw Shape Thumb Grips Grey en de Solid Protective Case Green.

🐱 In de Calico Cat Carrying Case zit een zacht stofje waardoor je jouw Switch veilig kunt opbergen en kunt beschermen tegen krassen. Het biedt veel extra ruimte voor accessoires en spelletjes. De case is er in 2 maten, dit is de grotere variant. De kleine variant is minder hoog en heeft daardoor minder plek voor accessoires. Hij ziet er mega schattig uit door de kattenoortjes en de vele andere details.


🐾 De Cat Paw Shape Thumb Grips Grey zijn van rubber kun je over de thumbsticks van de Nintendo Switch doen. Ze geven extra grip en zien er super leuk uit! Er zijn nog veel meer verschillende thumb grips te koop. Wij vinden ze erg prettig aanvoelen


💚 De Solid Protective Case Green bestaat uit losse onderdelen die je eenvoudig om de Switch en de joycons kunt klikken. Het is gemaakt van plastic dat genoeg meegeeft om niet te breken als je het eromheen klikt.

 

Wij zijn met alle 3 de producten erg tevreden, het ziet er leuk uit en de kwaliteit voelt erg goed.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.