Nintendo Switch: PAC-MAN WORLD RE-PAC 🎮

Gepubliceerd op 20 oktober 2022 om 18:00

Iedereen kent waarschijnlijk het populaire spel PAC-MAN wel. PAC-MAN WORLD Re-PAC is de remake van PAC-MAN's eerste uitstapje naar 3D-platforming en is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

 

PAC-MAN is jarig, maar als hij thuiskomt ontdekt hij dat de spoken zijn familie en vrienden hebben ontvoerd en zijn feestje hebben verpest! In PAC-MAN WORLD Re-Pac ga je op het eiland Ghost Island achter de ghosts aan om PAC-MOM, PAC-BOY, PAC-SIS, Professor PAC, PAC-BUDDY en Pooka uit hun handen te redden. PAC-MAN WORLD Re-PAC is een klassieker met een verbeterde gebruikersinterface, aangepaste mechanieken en bijgewerkte visuals! Door de duidelijk instructie kun je gelijk beginnen met spelen. Een erg leuke vorm van PAC-MAN die wij nog vaak zullen spelen. Omdat wij het op de Nintendo Switch te spelen is, is het ook ideaal om mee te nemen op vakantie!

Dit spel is voor review ter beschikking gesteld door @dayonempm_ & @bandainamcoeu! 


#dayonempm #pacman #bandainamcoeu #pacmanworldrepac #nintendoswitch #holiday #boardgamesofinstagram #boardgames #tabletopgames #tabletop #boardgamecommunity #boardgamegeek #bggcommunity #spelletjes #bordspellen #spellen #boardgaming #boardgamephotography #boardgamer #boardgame #jogosdetabuleiro #juegosdemesa #jocsdetaula #giochidatavolo #jeudeplateau #jeudesociete #brettspiel #boardgamenight #gaming #boardgameaddict

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.